услови коришћења

1. интелектуална својина.

услуга, сајт и све информације и/или садржај које видите, чујете или на други начин доживите на сајту („садржај“) заштићени су кинеским и међународним законима о ауторским правима, жиговима и другим законима и припадају уса-панел-у. нет или његов родитељ, партнери, филијале, сарадници или трећа лица. уса-панел.нет вам даје личну, непреносиву, неексклузивну лиценцу за коришћење сајта, услуге и садржаја за штампање, преузимање и складиштење делова садржаја које изаберете, под условом да: (1) само користите ове копије садржаја за своје интерне пословне сврхе или своју личну, некомерцијалну употребу; (2) немојте копирати или постављати садржај на било који мрежни рачунар нити преносити, дистрибуирати или емитовати садржај у било ком медију; (3) немојте модификовати или мењати садржај на било који начин, нити брисати или мењати било које обавештење о ауторским правима или жиговима. никаква права, наслов или интерес у било ком преузетом садржају или материјалу се не преносе на вас као резултат ове лиценце. уса-панел.нет задржава потпуни наслов и пуна права интелектуалне својине на било који садржај који преузмете са сајта, подложно овој ограниченој лиценци за личну употребу садржаја како је овде наведено. не смете да користите било који од знакова или логотипа који се појављују на целом сајту без изричитог писменог пристанка власника жига, осим у случајевима када је то дозвољено важећим законом. не смете пресликавати, стругати или уоквирити почетну страницу или било коју другу страницу овог сајта на било коју другу веб локацију или веб страницу. не смете да повезујете 'дубоке везе' са сајтом, тј. креирате везе ка овом сајту које заобилазе почетну страницу или друге делове сајта без писмене дозволе.


2.одрицање од гаранција.

уса-панел.нет не даје изричите, подразумеване гаранције или изјаве у вези са било којим производом, или у вези са сајтом, услугом или садржајем. уса-панел.нет се изричито одриче свих гаранција било које врсте, изричитих, подразумеваних, законских или других, укључујући, али не ограничавајући се на, подразумеване гаранције за продају, прикладност за одређену сврху, наслов и без кршења права у вези са производима, сајт, услуга и цонтент.уса-панел.нет не гарантује које ће функције које обавља сајт или услуга бити непрекидне, благовремене, безбедне или без грешака, или да ће недостаци на сајту или услузи бити цоррецтед.уса-панел.нет не гарантује тачност или потпуност садржаја, нити да ће све грешке у садржају бити исправљене. сајт, услуга и садржај се пружају по принципу „као што је“ и „како је доступно“.

на уса-панел.нет, ИП адресе посетилаца се периодично прегледају и анализирају само у сврху праћења и ефективног побољшања наше веб странице и неће се делити ван уса-панел.нет.

током посете веб сајту, можемо од вас тражити контакт информације (адреса е-поште, број телефона, број факса и адресе за испоруку/фактурисање). Ове информације се прикупљају на добровољној основи - и само уз ваше одобрење.

 

3. ограничење одговорности.

ни у ком случају уса-панел.нет неће бити одговоран купцу или било којој трећој страни за било какву индиректну, случајну, посебну, последичну, казнену или примерну штету (укључујући без ограничења изгубљену добит, изгубљену уштеђевину или губитак пословне могућности) која настане из или који се односе на (и) било који производ или услугу коју пружа или ће бити пружена од стране уса-панел.нет, или коришћење немогућности коришћења истих; (ии) коришћење или немогућност коришћења сајта, услуге, или садржаја, (иии) било које трансакције спроведене преко или омогућене сајтом; (ив) било које тврдње која се може приписати грешкама, пропустима или другим нетачностима на сајту, услузи и/или садржају; (в) неовлашћеном приступу или алтерација ваших преноса или података, (ви) изјава или понашања било које треће стране на сајту или услузи; (вии) било које друго питање у вези са производима, сајтом, услугом или садржајем, чак и ако је уса-панел. нет је обавештен о могућности такве штете.

Једина обавеза и одговорност уса-панел.нет-а за дефекте производа биће, по избору уса-панел.нет-а, да замени такав неисправан производ или врати купцу износ који је корисник платио, стога ни у ком случају одговорност уса-панел.нет-а неће премашити куповна цена купца. горенаведени правни лек подлеже писаном обавештењу купца о недостатку и враћању неисправног производа у року од шездесет (60) дана од куповине. горенаведени лек се не примењује на производе који су били подвргнути злоупотреби (укључујући, без ограничења, статичко пражњење), занемаривању, незгоди или модификацији, или на производе који су залемљени или измењени током склапања, или на други начин нису подложни тестирању. ако сте незадовољни сајтом, услугом, садржајем или условима коришћења, ваш једини и искључиви лек је да престанете да користите сајт. потврђујете, својим коришћењем сајта, да је ваше коришћење сајта на сопствени ризик.

Top