правила о приватности

1. коришћење садржаја сајта

веб локација задржава право да тумачи садржај овог сајта и садржај овог сајта само за вашу личну употребу. садржај садржан у напоменама о ауторским правима и другим власничким напоменама, треба да будете поштовани, а копија ће бити задржана. ако садржај сајта без исправне изјаве, не значи да сајт нема права, не значи да сајт не полаже права, и треба да поштујете принцип добре вере и легитимне интересе садржаја за легитимно коришћење. не смете ни на који начин мењати, копирати, јавно приказивати, објављивати или дистрибуирати такве материјале или их на други начин користити у било које јавне или комерцијалне сврхе. забранити било који од ових материјала за било коју другу веб страницу или друге штампане медије или мрежно рачунарско окружење. садржаја на сајту и уређује облик правне заштите по закону о ауторским правима, свако неовлашћено коришћење може представљати ауторско право, жиг и друга законска права. ако не прихватите или прекршите ове услове, ваше овлашћење за коришћење сајта ће бити аутоматски прекинуто и морате одмах да уништите све преузете или штампане материјале.

2. веб страница за ширење информација

доступност садржаја на овом сајту без икаквог облика гаранције. не гарантује апсолутну тачност и потпуност. сајт у производима, технологијама, програмима, ценама и додељивању биће подложни променама без претходне најаве. садржај сајта је можда истекао, уса-панел.нет. нема обавезе да их ажурирате. Покренуто издавање информација може бити у вашем локалу и даље не можете добити производ, процес или услугу, можете се пријавити на уса-панел.нет пословне контакте и дистрибутера.

3. поднесци корисника

Поред одредби о приватности, осим оних, шаљете или постављате било који материјал на сајт, или контакт информације (у даљем тексту заједнички назване информације) ће се сматрати неповерљивим и невласничким. ваше коришћење овог сајта неће кршити законе, прописе и јавни морал, не слати поштом или слати било какав незаконит, претећи, клеветнички, опсцени, порнографски или други незаконити материјал. ако људи имају информативни садржај и утицај постоје докази о упозорењу или приговору на ову страницу, слободно избришите поруку или неограничено суспендовање информација веб претраживача, без претходног пристанка, без обавезе објављивања обавештења, ситуације је озбиљна, овај сајт се може скинути са корисника.

4. корисници размењују садржај

уса-панел.нет је спреман да надгледа или прегледа корисника да шаље или поставља поруке или комуницира искључиво једни са другима информације у било којој области одговорности, укључујући, али не ограничавајући се на собе за ћаскање, уса-панел.нет форуме или друге корисничке форуме, и било каква размена садржаја.уса-панел.нет за садржај било које такве размене не преузима никакву одговорност, без обзира на то да ли доводе до клевете, приватности, опсцености или других проблема.уса-панел.нет задржава када се открије брисање бити сматра се увредљивим, клеветничким, опсценим или на други начин непожељним садржајем, право на информације.

5. сајт за преузимање софтвера за коришћење

ако преузмете софтвер из употребе софтвера да бисте били у складу са уговором о лиценцирању софтвера да бисте донели све услове лиценцирања софтвера. када прочитате и прихватите уговор о лиценцирању софтвера пре него што одредбе можда неће преузети или инсталирати софтвер.

6. везе ка веб локацијама трећих страна

везе до веб локација трећих страна само као погодност за вас. ако користите ове везе, напустићете сите.уса-панел.нет није прегледао ниједан сајт трећих страна, ове сајтове и њихов садржај не контролишу, без одговорности. ако одлучите да приступите било којим везама ка сајтовима трећих страна, њихове могуће последице и ризике сносите сами.

7. ограничење одговорности

уса-панел.нет и његови добављачи или трећа страна која је поменута нису одговорни за било какву штету (укључујући, али не ограничавајући се на изгубљену добит, изгубљене податке или прекид пословања узрокован штетом), да ли је таква штета због употребе или не може да користи веб-сајту, као и линковима на сајту ка било којој веб страници или било којој информацији садржаној на таквим сајтовима, и без обзира на то да ли имају тај уговор, деликт или било који други правни основ унапред и да ли је то била таква штета може настати саветом. ако користите овај сајт као резултат информација или података неопходних за одржавање, поправку или исправку опреме, требало би да будете свесни да сами морате сносити све трошкове који произилазе из тхерефром.уса-панел.нет у случају следећих ситуација без одговорности: пренос информација од стране провајдера мрежних услуга (уса-панел.нет. и његовог овлашћеног лица) осим иницираних; пренос информација, рутирање, повезаност и складиштење је обезбеђено неопходним аутоматским техничким процесом, избором пружаоца услуга информационе мреже; поред осталих захтева аутоматског одговора, провајдер мрежних услуга не бира ове провајдере информација и примаоце; провајдери мрежних услуга систем или мрежни посредник или привремено складиштење информација копија обрасца, под нормалним околностима, ниједна особа осим циљаног примаоца није добила резервисано време не дуже од циљаног примаоца да обезбеди приступ преносу информација, рутирању или повезивањем на разумно време; преко система или мреже преноса информационих садржаја нетакнутих.

8. општи принципи

уса-панел.нет може да измени ове услове у било ком тренутку. требало би да посетите ову страницу да бисте разумели тренутне услове, јер су ови термини уско повезани са вама. одређене одредбе ових услова могу бити на неким страницама изричито назначеним правним обавештењима или замењеним терминима.

Top