Величина
По величини
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
C093XAN02.0 AUO 9.3" Automotive Display 820×1024 a-Si TFT-LCD, CELL  16.7M  
Top