Величина
По величини
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
DV690FBB-NV0 BOE 69" Digital Signage 3840×1488 a-Si TFT-LCD, CELL 1.07B  
Top