Величина
По величини
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
MV257VUB-N10 BOE 25.7" Desktop Monitor 2560×1080 CELL ,   a-Si TFT-LC 16.7M  
Top