Марка
Би Бранд
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
LSF550FF18 SAMSUNG SDI 55" TV Sets 3840×2160 CELL,   a-Si TFT-LCD 16.7M  
Top