Марка
Би Бранд
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
LM215WF4-TRA2 L&T 21.5" Desktop Monitor 1920×1080 a-Si TFT-LCD, LCM  16.7M  
Top