Апликација
Би Апплицатион
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
LS032B7DD02 Sharp 3.2" Handheld & PDA Elect 336×536 CG-Silicon , CELL  Monochrome  
Top