Апликација
Би Апплицатион
Произвођачки број Марка Величина Апликација Резолуција Композиција Осветљеност Боје Захтев за Цитат
ED052TC4 E Ink 5.2" Handheld & PDA E-Boo 720×1280 EPD , EPD  Grayscale  
Top